Az egyesületről

Egyesületünk 2011 óta személyes gondoskodást nyújtó szociális alapszolgáltatásokat biztosít Békés megyében a lakosság körében felmerülő gondozási igényeknek megfelelően. Házi segítségnyújtást 1062 fő tud igénybe venni a békési, békéscsabai, gyulai és sarkadi járás területén. Illetve ugyanezeken az ellátási területeken étkeztetést is igényelhetnek ellátottjaink.

Szolgáltatásainkat igyekszünk az igénybevevők szükségleteihez igazítani, és törekszünk feladatainkat magas szakmai színvonalon megvalósítani. Dinamikus fejlődésünk érdekében folyamatosan nyomon követjük a jogszabályi változásokat, pályázunk és továbbképzéseken veszünk részt.

A színvonalas ellátás érdekében kialakítottuk a zavartalan munkavégzéshez szükséges infrastrukturális hátterünket is. Több településen működtettünk jól felszerelt irodákat. Munkaszervezésünk során törekszünk a rendelkezésre álló humán-anyagi erőforrásoknak a lakosság javát szolgáló leghatékonyabb felhasználására.

Együttműködünk számtalan Békés megye területén tevékenykedő szociális, egészségügyi és oktatási intézményekkel, szolgáltatókkal.

Fő szakmai célkitűzésünk: A lakosság szolgálatában álló, életminőséget javító, rugalmas szolgáltatásokat nyújtsunk rövid határidőn belül.

Személyre szabott ellátás biztosításával hatékony segítséget nyújtsunk a rászoruló személyeknek, hogy testileg és lelkileg egészséges családban élhessenek; és ehhez az otthoni környezetben történő ellátáshoz szükséges feltételeket megteremtődjenek.

Keressen fel bennünket, ha segítségre van szüksége, tájékoztatást szeretne kérni családja, hozzátartozója, szomszédja vagy saját maga számára. Amennyiben további információra lenne szüksége, készséggel állunk rendelkezésére az elérhetőségeink bármelyikén.

További kellemes böngészést kívánunk!

Tisztelettel: Bartos Judit

Egyesület elnöke

Az elnök elérhetősége és szakmai önéletrajza